Kim Dinnissen 2018-10-09T09:52:38+00:00

BRANDRS

‘Creëer een stevige basis voor al jouw marketing- en communicatieactiviteiten.’

Worstel je met jouw website? Of het nu gaat om de boodschap of de uitstraling van je site, Kim kan je hierbij uitstekend begeleiden zodat de website aan de verwachtingen van de klanten voldoet.

Of vraag je af hoe je ervoor kan zorgen dat je de klanten aantrekt die passen bij jouw aanbod? Dan helpt Kim bij het formuleren van het verhaal. Een verhaal dat past bij jouw bedrijf en jouw klant. Ze gaat samen met jou aan de slag om tot de juiste branding te komen van jouw dienst of product.

Hier houdt het niet op. Naast het creëren van een stevige basis kan Kim er ook voor zorgen dat een project van A tot Z uitgevoerd wordt. Verbetering van de vindbaarheid van de website, uitwerking van een leaflet of het coördineren van een event. Op die manier heb je één aanspreekpunt voor het uitvoeren van alle communicatie- en marketingactiviteiten.

Vanuit haar jarenlange ervaring als Marketing en Communicatie Professional bij diverse bedrijven zet Kim bij BRANDRS haar kennis en ervaring  in om andere bedrijven te adviseren en te begeleiden op het gebied van Marketing en Communicatie.